Lækagesporing

Dansk Industri Termografi sporer lækage på vand- og varmerør såvel i bygninger som i jord og kanaler. Fejl på El-gulvvarmekabler findes også hurtigt og præcist.

Hvad koster det?
Dansk Industri Termografi har faste lave priser for sporing af lækager i parcelhus. Ved større opgaver giver vi gerne et uforpligtende tilbud . Udgifterne er således begrænset allerede fra starten. Er der en lækage finder vi den hurtigt og præsist. Vi tilbyder gerne at arbejde efter No cure- No pay princippet. Dvs. Vi finder lækagen. Ellers er det gratis.

Hvordan ved man om der er lækage?
Som parcelhusejer er det vigtigt at undgå udsivning af vand fra installationerne. Vandmåleren skal stå helt stille, når der ikke er forbrug. Har man eget vandværk skal trykket stå konstant når der ikke er forbrug, og pumpen skal være stoppet. På varmeanlæg opdages en lækage som regel ved, at der skal fyldes vand på anlæget for ofte. Har man direkte fjernvarme er det tilrådeligt at montere et manometer, så installationens tæthed let kan afprøves.

Er der lækage, finder vi den:
Dansk Industri Termografi har mange års erfaring indenfor sporing af lækager. disse findes ved hjælp af isotoper, termografi, lyttesporing og sporgas.
Desuden råder vi over Danmarks mest veludstyrede bil til lækagesporing.

contact_icon

KONTAKT

Vil du spare tid og penge – så ring til os på 75 89 19 30 eller skriv til os på info@d-i-t.dk og hjælpen er på vej